VIDEO/ Rama lë Kukësin pa rrugë hyrëse, mbyllet ura e vjetër mbi Drinin e zi

Një projekt mjaft i dëmshëm për Kukësin është duke u zhvilluar nën bekimin e Edi Ramës, në Kukës.

Për shkak të ndërtimit të urës së re, dhe aeroportit të Kukësit, Autoriteti Rrugor Shqiptar ka vendosur që të mbyllë urën e vjetër mbi Drinin e zi që të fut në qytetin e Kukësit dhe të transferojë lëvizjen në një rreth rrotullim që pritet të ndërtohet në Gostil.

Ky projekt e anashkalon dhe shkatërron komplet Kukësin, pasi për të hyrë në Kukës duhet që të kalohet nga rrethrrotullimi dhe më pas, mund të shkohet në qytet.

Ky projekt po kundërshtohet nga shoqëria civile, por edhe bashkia e Kukësit.

Më poshtë, keni kronikën e RTSH Kukësit për këtë shqetësim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Të gjithë kundër, ura e re mbi Drin në Kukës ‘izolon’ qytetin

Tue Jun 15 , 2021
Projekti i Urës së Re mbi lumin Drin i Zi në hyrje të qytetit të Kukësit, si pjesë e rrugës së Kombit ka ngritur shqetësimin e banorëve të Kukësit, shoqërisë civile, biznesit dhe madje edhe vetë Bashkisë së qytetit. Projekti parashikon shmangien e hyrjes në Kukës përmes urës ekzistuese dhe […]