VIDEO/ Rama në Kukës, premton investime të tjera

‘Skuadra #PS2020 do të jetë një skuadër e eksperiencës dhe energjive të reja, e gjeneratave të bashkuara në ambicien për Shqipërinë që Duam, me pasionin e vullnetin për ndryshimin e vazhdueshëm, bindjen e vendosmërinë për të zhvilluar ekonominë, fuqizuar më tej arsimin e modernizuar më tutje shëndetësinë, forcuar urat e reja mes qytetarëve e shtetit, duke e ngritur vendin tonë në nivelin e shpresave të njerëzve të zakonshëm, përmes një politike të ushqyer nga atdhedashuria e respekti për njëri-tjetrin’, – tha gjate fjales se tij Edi Rama.

Kush ndan me ne ambicien për Shqipërinë Europiane dhe kurajon për të ecur më shpejt përpara në misionin tonë, le ta shprehë pa ngurrim dëshirën që t’i bashkohet skuadrës sonë përmes platformës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Në nderim të poetit Bajazit Cahani-Nga Petrit Palushi

Sat Oct 31 , 2020
Në nderim të poetit Bajazit Cahani (1945 – 2015) Në 5 vjetorin e vdekjes Poet rebel, antikonformist qysh me librin e parë “Në pritje” /1972/ Vazhdimisht në kërkim të lirisë, që shkruante rrallë e rrallë, si të priste muzën të vinte kur i duhej. I vlerësuar dhe jo, shpesh i […]