• Sun. Jun 23rd, 2024

Shuhet në moshën 67-vjeçare Profesor Doktor Mexhit Hajdari.

Më poshtë kronika speciale e RTSH Kukësit kushtuar profesorit dhe studiuesit të njohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *