• Sun. May 26th, 2024

Rikonstruksioni i rrugës së turizmit është drejt përfundimit, pavarësisht kësaj banorët sërish po e shfrytëzojnë për të ecur, sidomos në ditët me diell.

Ata e vlerësojnë punën e bërë deri tani dhe kanë edhe kërkesa të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *