VIDEO/ Rritet çmimi i kafes turke, por qytetarët i qëndrojnë besnik zgjedhjes së tyre

Një pako kafe normale Turke, është rritur me 10 lekë. Por rritja më e madhe vihet re tek kafja kokërr e pa përpunuar ende.

Duket se tradita e kafes Turke është e pa zëvendësueshme, ndryshe kafja e shtëpisë.

Madje për vitin 2021 bazuar në disa studime dhe statistika, konsumi i kafes Turke u rrit me 20% në Shqipëri krahasuar me 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *