• Tue. May 28th, 2024

VIDEO/ Rrugët e harruara të Kukësit, askush nuk i mirëmban

Një nga rrugët që lidh qytetin e Kukësit me disa fshatra, por edhe me Rrugën e Kombit, vazhdon të jetë problematike për shkak të rrëshqitjes së dherave dhe sasisë së gurëve.

Askush nuk duket se ka marrë masa për të pastruar rrugën e cila është përgjysmuar nga rrëshqitjet.

Bëhet fjalë për rrugën e vjetër dalëse nga Kukësi që të çon në Kodër Lumë, dhe më tutje drejt Shishtavecit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *