• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Shaqir Shehu, Besnik Hallaçi dhe Bujar Spahiu shpallen ‘Nderi i Qarkut Kukës’

Tre personalitet kuksiane janë shpallur ‘Nderi i Qarkut Kukës’, nga Këshilli i qarkut të Kukësit.

Dy prej personaliteteve Shaqir Shehu dhe Besnik Hallaçi janë shpallur ‘Nderi i Qarkut Kukës’ pas vdekjes, pasi humbën jetën për shkak të koronavirusit.

Ndërkaq Këshilli i qarkut shpalli ‘Nderi i Qarkut Kukës’ edhe kreun e Komunitetit Mysliman, Bujar Spahiu, për kontributin e tij të gjerë.

Më poshtë ndiqni kronikën e RTSH Kukësi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *