• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ Sharra e përpunimit të drurit në Kukës

Mar 21, 2022

Isuf Guri që në vitin 1967, atëherë kur ishte mjaft i ri, nisi punën si inxhinier i shfrytëzimit pyjor.

Sot është 80 vjeç dhe patjetër që mban mend mirë se si u krijua sharra e përpunimit të drurit në Kukës.

Materiali në vijim na njeh me më shumë detaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *