• Sat. Jun 22nd, 2024

VIDEO/ Shiu në Kukës, shuhen vatrat e zjarrit në disa zona

Reshjet e shiut që ka nisur mëngjesin e sotëm në Kukës, kanë ndihmuar në shuarjen e zjarreve në Kukës.

Deri më tani, shumica e vatrave të zjarrit janë fikur, por dy prej tyre që ndodhen në Lakun e Thive dhe në Majën e Rrunës, vazhdojnë ende.

Aktualisht vijon të punohet për shuarjen e zjarreve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *