February 27, 2024

VIDEO/ Shqiptarë te Kosovës kthehen nga pushimet, radhë në Morin

1 min read

Në kufirin Shqipëri-Kosovë nuk kanë të ndalur mjetet me targa të Kosovës në këto ditë të fund gushtit.

Mijëra makina të vogla dhe qindra autobusë kanë krijuar trafik në Rrugën e Kombit dhe radhë të gjata në doganën e Morinit.

Mbrëmjen e së dielës kas pasur një fluks shumë të lartë në Morin.

Shqiptarët e Kosovës janë kthyer në shtëpitë e tyre pas pushimeve duke shkaktuar radhë të gjata në kufi.

Policia kufitare e Kosovës ka punuar me kapacitet të plotë dhe me procedure të përshpejtuar për të shmangur pritjet e gjata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *