• Mon. May 27th, 2024

VIDEO/ Si po zhduket tradita e punimeve me dorë në Kukës

Jan 27, 2022

Pavarësisht se janë bërë shumë trajnime dhe aktivitete promovuese për punimet me dorë në qytetin e Kukësit, përsëri kjo traditë vit pas viti po sfumohet.

Kamera e RTSH Kukësit ka vëzhguar një nga dyqanet në qytet ku për shumë vite janë shitur materiale për punimet me dorë si;

rruaza të formave e përmasave të ndryshme, penj me ngjyra të shumta, fije deveje, fije leshi,etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *