• Mon. May 27th, 2024

VIDEO/ Sot dita e midisit të dimrit, por pa dëborë dhe ngrica

Jan 28, 2022

28 Janari dita e midis dimrit, ndërsa sot e ngjashme me një ditë pranvere.
Edhe pse normalisht duhej të kishte dëborë, temperatura nën zero, dita e sotme ka qenë ‘e ngrohtë’.

Ndonëse u morën disa masa për të përballuar tre ditë që parashikoheshin dhe u cilësuan si më të ftohtat e vitit, për banorët në Kukës ishin thjeshtë ditë normale dimri.

Madje edhe ditën e sotme që përkon me ditën e midis dimrit e krahasojnë me një ditë pranvere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *