• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ Stanet magjepsëse të Kukësit të bëra nga guri dhe thekra, fshati Brekijë

Emision i realizuar nga emisioni ‘Sui Generis’ në fshatin e bukur Brekije të Kukësit.

Emisioni transmetohet nga uebsajti Insajderi në Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *