• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ Stuhitë e dëborës bllokojnë Shishtavecin, mungon energjia elektrike

Feb 8, 2022

Stuhitë e dëborës që kanë përfshirë Kukësin që prej pasdites së djeshme kanë sjellë probleme të shumta.

Dhjetëra rrugë rurale janë të bllokuara, ndërsa bora e rënë ka bllokuar edhe zonën e Shishtavecit.

Siç bëhet e ditur, dëbora dhe era e fortë nuk po lejojnë që të hapen rrugët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *