• Tue. May 28th, 2024

VIDEO/ Tahir Shehu, bicjani që ‘i dha’ ujë Kukësit

Tahir Shehu nga Bicaj është një ndër hidraulikët më të njohur të zonës.

Ai për vite me radhë ka punuar si pjesë ujësjellësit të Kukësit, ndërsa tani ndodhet në moshën e pensionit.

Por kjo nuk e ka ndaluar atë që të jetë aktiv.

Në një reportazh për gazetaren Besjana Gërmizi, Shehu tregon për jetën e tij dhe se si bashkë me kolegët e tjerë, instaluan lidhjet e ujësjellësit për qytetin e Kukësit dhe jo vetëm.

Ndiqeni reportazhin e RTSH Kukësit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *