• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ Talente të rinj kuksianë, premtues në muzikë

Feb 18, 2022

Vitet e fundit janë disa të rinj dhe të reja nga Kukësit që kanë bërë dallimin në fushën e muzikës.

Edhe ditët e sotme janë disa vajza të reja, që po ndjekin këtë rrugë.

Më poshtë, keni një kronikë të RTSH Kukësit për të rinjtë e të rejat premtuese në fushën e muzikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *