Zbritja nga bjeshka e banorëve, blegtorëve në muajin shtator është kthyer në një festë tradicionale për zonën e Surroit.

‘Të dunmet’ është një festë tradicionale për këtë zonë dhe është festuar gjatë gjithë kohës.

Ata shprehen se edhe gjatë komunizmit është festuar, por festohej në 16 tetor në ditëlindjen e diktatorit, duke e maskuar.

Më poshtë ndiqni një kronikë speciale të RTSH Kukësit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *