• Thu. Jun 13th, 2024

VIDEO/ Tunelet e nëndheshëm në Kukës, BE: Do ta kthejmë në atraksion turistik për vizitorët

Vendstrehimi i nëndheshëm i ndërtuar dekada më parë në qytetin e Kukësit, ku mund të stresoheshin më shumë se 30 mijë persona nga sulmet e armiqve të atëhershëm të socializimit, tani mund të kthehet në një atraksion turistik për qytetin verior.

Bashkimi Europian   pritet që ta rivitalizojë të ashtuquajturin Kukësi i nëndheshëm, në kuadër te projektit Adrion që përfshin të gjitha vendet që lagen nga deti Adriatik.

Projekti pritet të përfundojë në vitin 2022 dhe synon të japë kontribut jo vetëm njohjen e vlerave dhe aseteve të qytetit të Kukësit, por dhe ekonomisë së këtij qyteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *