VIDEO/ Vaskinimi anti-Covid, në Kukës çdo ditë bëhen 150 vaksina

Procesi i vaksinimit për Covid 19 në Kukës ka nisur në shkurt të vitit 2021, ku gjithsej janë aplikuar 19.155 vaksina.

Ndërkohë gjatë muajit Janar në 15 qendrat e vaksinimit në bashkinë Kukës janë aplikuar rreth 150 vaksina në ditë, qoftë dozë e parë, e dytë apo dhe e tretë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *