• Tue. May 21st, 2024

VIDEO/ Violeta Sokoli, gjirokastritja që u dashurua me Kukësin

Feb 11, 2022

Violeta Sokoli nga Gjirokastra, që zemra e mbajti në Kukës.

Një rrëfim nostalgjik, nga momenti i parë kur erdhi në Kukës dhe i gjithë jetesës së saj në këtë qytet, të vështirë dhe të bukur njëkohësisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *