• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ Zanati nuk të lë pa bukë

Jan 30, 2022

Përfitimet që merr nga të qenurit zanatçi janë disa, por Muharrem Nërguti këpucar, veçon më tepër vlerësimet dhe respektin që merr nga banorët, etj.

Ndërsa sot me keqardhje pohon faktin se zanati nuk është më fokus i të rinjve, preferojnë çdo gjë tjetër veç zanatit.
Ndiqni kronikën e përgatitur nga RTSH Kukësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *