Votat për kandidatët e PD dhe PS/ Ja kush e fitoi Tropojën

Qytetarët e Tropojës kanë votuar për kandidatët e tyre.

Pasi i kanë dhënë votës partive, ata kanë përzgjedhur dhe kandidatët.

Më poshtë mund të shikoni se si shpërndahen votat në Tropojë.

Votat për kandidatët e PD në Tropojë:

Flamur Hoxha 175

Isuf Çela 3567

Shyrete Koka 32.

Votat për kandidatët e PS në Tropojë:

Gerta Duraku 63

Petrit Malaj 2020

Halim Dauti 40 vota