• Sun. Jun 23rd, 2024

Zbulohet pasuria e kryebashkiakut të Kukësit Safet Gjici.

Për hërë të parë Gjici ka deklaruar pasurinë e tij në vitin 2015, kur iu bashkuar Edi Ramës dhe konkurroi për kryebashkiak në Kamzë.

Më pas ai e ka deklaruar pasurinë kur konkurroi për deputet në 2017 dhe më vonë në 2019, kur u fut në listën e kryebashkiakëve të emëruar nga Rama.

Më poshtë keni pasurinë e bërë publike nga Open Data Albania, në bazë të vetëdeklarimeve të bëra nga Safet Gjici dhe familja e tij.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *