Të rinjtë e PD-së së Kukësit, sot kanë votuar për të zgjedhur kryetarin e tyre.

Pas largimit të Belind Këlliçit, Forumi Rinor i PD-së u përfshi në fushatë zgjedhore, ku garuan 6 kandidatë.

Në Kukës sot kanë votuar 179 anëtarë të FRPD-së, të cilët kanë zgjedhur dhe kreun e ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *