• Mon. May 27th, 2024

koronavirusi ne diber

  • Home
  • Dibra, qarku më pak i prekur nga Covid

Dibra, qarku më pak i prekur nga Covid

Rastet me koronavirus që prej Janarit të 2021 janë identifikuar nga epidemiologët në çdo cep të Shqipërisë, madje dhe në fshatrat më të izoluar dhe me një numër të kufizuar…