Në prag të fushatës elektorale dhe më pak se 2 muaj para zgjedhjeve, Policia e Kukësit çuditërisht ka nisur të godasë bizneset e pakta që kanë mbetur në zonë. Pasi vuri nën hetim 10 pronarë lokalesh e biznesesh, sot policia njofton me të madhe se ka vënë nën hetim edhe […]

Radhë kilometrike në pikën e kalimit kufitar të Morinit drejt Kosovës. Në doganë është krijuar një kolonë e gjatë automjetesh me qytetarë nga Kosova që po kthehen në shtëpitë e tyre, pasi kanë vizituar Shqipërinë. Me mijëra qytetarë të Kosovës kanë zgjedhur ta kalojnë fundjavën në Shqipëri, kryesisht pranë bregdetit, […]