KESH në bashkëpunim me Bashkinë Kukës kanë nisur pastrimin e Liqenit të Fierzës, i cili siç duket edhe nga pamjet është tejet i ndotur pas prurjeve të shumta të lumit Drin i Bardhe gjatë periudhës së reshjeve. Punonjës të KESH së bashku me një motobarkë, si dhe punonjës të Agjencisë […]

Drejtuesi Politik i Qarkut të Kukësit, Safet Gjici, bashkë me Kryetarin e Bashkisë Has, Liman Morina, Drejtorin Rajonal të Kadastrës, Vladimir Spahiu, kanë dhënë sot lejet e legalizimit në disa familje hasjane. Banesat e tyre kanë qenë ndërtuar informate vite më parë. Për marrjen e këtij dokumenti që certifikon pronën, […]

Kryetari i Shoqatës Jetimët e Ballkanit, Halil Kastrati, sot bashkë me Kyebashkiakun e Kukësit Safet Gjici, ka dorëzuar sot 10 çelësa të banesave të familjeve në nevojë, ku dhe 4 banesa të tjera janë në përfundim. ‘Shtëpitë duhej të kishin mbaruar pak muaj më parë, por duke qene që Bashkia […]

Kryebashkiaku i Kukësit ka reaguar pas denoncimit të bërë publik nga ish-kryeministri Sali Berisha, për mungesën e ujit në Kukës dhe vjedhjen e tenderave. Sipas Gjicit, fajin e ka Saliu. Reagimi i kryebashkiakut Safet Gjici: Fajin e ka Saliu për ujin në Kukës dhe ka gojë të flasi?? Doktor në […]