Këto janë foto të qytetit të Kukësit të Vjetër në ndërtim e sipër. Fotografitë  janë publikuar nga Naim Palushi në profilin e tij në Facebook. Pamjet janë të Kukësit në vitet e para mbasi u shpall qendër administrative. Kukësi u shpall Qytet, Bashki dhe qendër e Prefekturës së Kosovës në […]

Godinë dykatëshe, pronë e prizrenasit Kin Ndoka. Dikur ishte në qytetin e Kukësit në vendin ku kryqëzohej rruga Mbretnore (që fillonte nga ura mbi Drinin e Zi dhe përfundonte te dyqani i Mustaf Çerkezit) me rrugën “Ali Pashë Gucija” (që fillonte nga dyqani i Xhemil Didës dhe përfundonte te shkolla […]

Prej më shumë se 12 orësh kishin humbur kontaktet dhe fatmirësisht dy turistët, njëri rus dhe tjetri suedez janë gjendur shëndosh e mirë. Dy turistët janë gjetur në vendin e quajtur ‘Lugu i Valit’, në gjendje të mirë shëndetësore. Valbonë, Tropojë Policia e Tropojës pas kërkimeve intensive që kanë filluar […]

Kukësi është qytet në Shqipërinë verilindore, i shtrire në koordinatat 42,09° V, 20,43° L. Është qendra e Qarkut Kukës. Shtrihet në rrëzë të Malit të Gjallicës dhe në breg të Liqenit të Fierzës, në Rrafshen e Lumës. Motoja e qytetit është ‘Qyteti i mikpritjes dhe bujarisë’. Në vitin 2000 Kukësi […]