• Mon. May 27th, 2024

Gjykata e Posaçme e Apelit, la në burg Edmond Karriqin, prokurorin e Kukësit, i cili tre javë më parë u arrestua me urdhër të SPAK për korrupsion.

Apeli i GJKKO-së këtë të hënë ka refuzuar kërkesën e drejtuesit të prokurorisë së qytetit të Kukësit për zbutje të masës.

Sipas SPAK, Karriqi u vu në pranga pasi në këmbim të 2 mijë eurove ndryshoi masën e sigurisë për një person që e ka patur nën hetim, për drogë.

Së bashku me karriqin, SPAK urdhëroi arrestimin edhe të shoferit të tij Isuf Gega, dhe 2 personave të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *