• Thu. Jun 13th, 2024

Dy rrugët e Partisë Demokratike

  • Home
  • Dy rrugët e Partisë Demokratike … -Nga Flamur Hoxha

Dy rrugët e Partisë Demokratike … -Nga Flamur Hoxha

Dy rrugët e Partisë Demokratike të Shqipërisë, si✌gishtat e simbolit tonë të fitores. Mbas 25 Prillit të maskaradës zgjedhore, si pjesë aktive e Partisë Demokratike prej ‘90 dhe shumë vite…