• Tue. May 28th, 2024

Hashim Thaci

  • Home
  • Akuzat ndaj Thaçit dhe lufta e UÇK-së

Akuzat ndaj Thaçit dhe lufta e UÇK-së

Para disa ditësh, përpara parlamentit të Serbisë u vendos një banderolë kunder UÇK-së. Në vështrim të përgjithshëm kjo nuk na jep ndonjë risi, pasi dihet urrejtja serbe për shqiptarët. Ama,…