FOTO/ Mehmet Hoda, një ‘Muhamed Ali’ në Kukës

Meti nga Kolesjani i Kukësit stërvitet që në moshën 12 vjeçare. Dy herë kampion në Shqipëri, tre herë në Kosovë. Stërvitet dy orë në ditë, gjashtë ditë të javës. Mbi të gjitha, një 17 vjeçar i edukuar, me kohë të programuar në shkollë, familje dhe stërvitje. Parametrat e Metit janë mbresëlënëse. Teknikë e lartë dhe…

Read More