• Tue. May 21st, 2024

Naim Basha

  • Home
  • Varroset me nderime të larta atdhetari e pedagogu i shquar, kuksiani Naim Basha

Varroset me nderime të larta atdhetari e pedagogu i shquar, kuksiani Naim Basha

Para disa ditësh ndërroi jetë në Belgjikë prof. Naim Basha, nga katundi Novosej i Kukësit, me banim që nga viti 1948 në Ferizaj, Kosovë. Profesor i gjuhës shqipe, veteran dhe…