• Sun. May 26th, 2024

natyra e bukur

  • Home
  • FOTO/ Kukësi, destinacion turistik për të apasionuarit e natyrës

FOTO/ Kukësi, destinacion turistik për të apasionuarit e natyrës

Kukësi me bukuritë natyrore që e rrethojnë dhe monumentet e kulturës është kthyer në një destinacion turistik gjatë sezonit të këtij viti. Të shumtë janë turistët vendas e të huaj,…