• Tue. May 28th, 2024

te rinjte kuksiane

  • Home
  • “Një nxënës në Shqipëri kur e pyet për të ardhmen të vizaton gomonen me flamur anglez”, media britanike: Kukësi-“Londra e vogël”

“Një nxënës në Shqipëri kur e pyet për të ardhmen të vizaton gomonen me flamur anglez”, media britanike: Kukësi-“Londra e vogël”

Media britanike The Mail On Sunday vijon t’i bëjë jehonë një raporti të agjencive ligj zbatuese në Britaninë e Madhe, ku theksohet se 40% e emigrantëve azilkërkues që kanë kaluar…

VIDEO/ Të rinjtë kuksianë vazhdojnë aksionin për shuarjen e zjarrit në Gjallicë

Dhjetëra të rinj, djem kuksianë në mënyrë vullnetare janë bashkuar mëngjesin e sotëm dhe janë nisur për në malin e Gjallicës ku kanë punuar për të shuar zjarrin e rëndë…