• Sun. Jun 23rd, 2024

turizmi

  • Home
  • Kukës, policia e Kosovës dhe Shqipërisë nisin patrullimet e përbashkëta

Kukës, policia e Kosovës dhe Shqipërisë nisin patrullimet e përbashkëta

Policia e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë kanë nisur patrullimet e përbashkëta për sezonin veror. Në një ceremoni simbolike patrullimet kanë filluar në pikën kufitare mes dy shteteve, në Morinë…

Gastronomia/ Kuzhina e Gorës, gatimet që kanë bërë historinë

Në kohë më të hershme Gora, është e shquar për mjeshtër të guzhinës në disa specialitete. Historikisht ata janë njohur si gjellbërës dhe si zejtar ëmbëltorësh. Zeja e ëmbëltorëve, gjatë…