• Tue. May 21st, 2024

vullnetaret

  • Home
  • VIDEO/ Të rinjtë kuksianë vazhdojnë aksionin për shuarjen e zjarrit në Gjallicë

VIDEO/ Të rinjtë kuksianë vazhdojnë aksionin për shuarjen e zjarrit në Gjallicë

Dhjetëra të rinj, djem kuksianë në mënyrë vullnetare janë bashkuar mëngjesin e sotëm dhe janë nisur për në malin e Gjallicës ku kanë punuar për të shuar zjarrin e rëndë…