• Sun. Jun 23rd, 2024

VIDEO/ Artisti Gëzim Bilali, ‘një jetë me spektator’

Artisti Gëzim Bilali, ‘një jetë me spektator’.

Një reportazh ku njiheni me aktorin dhe këngëtarin me 5 dekadat e tij në skenë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *