• Sun. May 26th, 2024

VIDEO/ Pamje të frikshme, Kalimashi pushtohet nga flaket

Shqipëria tash e disa ditë është duke u përballur me vatra të shumta zjarri nga veriu e deri në jug.


Në disa pamje malet mbi tunelin e Kalimashit shihen se janë kapuar nga flakët.

Kujtojmë se për t’i dalë në ndihmë Shqipërisë në shuarjen e zjarreve nga Kosova janë nisur trupa të Forcës së Sigurisë së Kosovës dhe zjarrfikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *