VIDEO reportazh/ ‘Shtegu i lirisë, beteja e Pashtrikut’

‘Shtegu i Lirisë’, një dokumentar që synon të ruaj të vërtetën, të transmetoj në breza historinë. Beteja e Pashtrikut ka ndodhur më 14 dhjetor 1998, 22 vjet më parë.

Në këtë natë zjarri, plumbash, ranë në pritën e ushtarëve Serb, 141 luftëtarë të UÇK-ës, u ngritën në altarin e Lirisë.

Ndiqni reportazhin e përgatitur nga RTSH Kukësi, me gazetaren Besiana Gërmizi, operatorin Maliq Morina dhe montazhin e Alida Dafkut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *