• April 21, 2024 12:51 pm

1 dite, sa 4 vjet!-Nga Ibsen Elezi

Jan 7, 2022

Dita e neserme vlen shume per çdo demokrat, pjesmarrja masive e antaresise nuk eshte tregues force por tregues vullneti.

Nese neser, pavaresisht arsyes, deshton zbatimi i vendimeve te kuvendit dates 11 dhjetor, çeshtja do zvarritej e zvenitej, dhe do na çonte drejt degradimit.

Tabloja me foto dyersh metalike, foto te fortesh me maska, me ecejake te dyert e blinduara, eshte nje tablo virtuale dhe aspak reale.
E gjitha kjo behet per t’ju konfuzuar, dhe S29 ka rene ne kete gracke.

Demokrat te jeni te sigurt se neser, fatkeqesisht, nuk do gjeni asnje drejtues ne zyrat e PD.
Nuk do gjeni asnje te forte apo kapuçzi.
Sdo kete as polici brenda oborrit te PD
E shumta do gjeni rojen apo ndonje punojes admimistrate.
Te tjerat gjera qe thuhen jane sajesa per t’ju konfuzuar.

Nese ju tregojne ndonje arsye per ta shtyre perseri daten 8, ta dini se eshte mashtrim.

Opozitarizmi do futet ne nje gjendje konfuziteti qe do na kushtonte pothuajse 4 vjet.

Neser çdo demokrat duhet ta vleresoje pjesmarrjen.
Neser ti merr pjese per veten tende dhe jo per interesin e dikujt, mos u konfuzo.

PS: nje saldator neser vlen sa nje mbreteri ?

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *