Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

FOTO/ Pasuria natyrore, njihuni me kafshët e egra në zonën e Kukësit

Mon Dec 14 , 2020
Në kuadër të rritjes të kapaciteteve monitoruese të stafit të AdZM Kukës për monitorimin e llojeve të rralla e të rrezikuara të  faunës së egër, në bashkëpunim me ekspertë të PPNEA me 15 tetor 2020 për herë të parë në Zonën e Lumit të Gashit, Rezervë Strikte dhe trashëgimi UNESCO […]