• Sun. May 26th, 2024

Kujdes kur urdhëtoni, mjegull e dendur në Rrugën e Kombit

Dec 29, 2021

Rruga e Kombit është përfshirë nga mjegulla pas mesditës së të mërkurës, duke kufizuar ndjeshëm pamjen.

Nga Fushë Dukagjini e deri në Tunelin e Kalimashit dendësia e mjegullës është e madhe. Drejtuesit e mjeteve u është dashur të kufizojnë shpejtësinë e të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit.

Policia Rrugore këshillon përdoruesit e rrugës për të treguar kujdes në lëvizje dhe të shmangin shpejtësinë mbi normat e lejuara në kushtet e pamjes së kufizuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *