• Sat. Jun 22nd, 2024

Ndërrohet sërish Drejtori i Policisë së Kukësit.

Kryekomisar Henerigert Mitri i cili ka qenë emëruar pak muaj më parë është larguar dhe në këtë detyrë ka riardhur Drejtues Alban Çela.

Mitri ishte në krye të policisë së qarkut Kukës  vetëm për një kohë të shkurtë, ai zëvendësoi Zef Laskën dy muaj në herët ndërsa me largimin nga Kukësi nuk dihet se ku është emëruar. Zëvendësuesi i tij Alban Çela rikthehet në këtë detyrë për herë të dytë.

Ai e ka kryer këtë detyrë në Kukës edhe disa vite më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *