• Sat. Jun 22nd, 2024

Shkrimtari dhe publicisti Petrit Palushi ka lajmëruar se ditën e premte do të promovohet libri i studiuesit kuksian, Fitor Ollomani i cili humbi jetën tragjikisht pak muaj më parë në një aksident me makinë.

Njoftimi i publicistit Petrit Palushi:

Në Kukës, ditën e premte, ora 12.00,  tek American Corner (Pallati i Kulturës Hasan Prishtina),

Qendra Kulturore e Bashkisë organizon promovimin e librit të studiuesit Fitor Ollomani (1985 – 2021) për poezinë e Ali Podrimjes e Din Mehmetit.

Në këtë takim  pritet me mjaft interes fjala e studiuesit Besim Muhadri, redaktor dhe njëkohësisht edhe përgatitës i librit për botim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *