• Tue. Jun 18th, 2024

Koncensionari

  • Home
  • Milionat e taksës në Rrugën e Kombit që shkojnë për koncesionarin, si po abuzohet me kursin e këmbimit

Milionat e taksës në Rrugën e Kombit që shkojnë për koncesionarin, si po abuzohet me kursin e këmbimit

Negocimi i kontratës me koncesionarin për vendosjen e taksës 5 euro nuk pati konsultim me banorët e zonës. Qeveria nuk kishte llogaritur gjendjen ekonomike në qarkun e Kukësit, një nga…

Koncensionari lë Kukësin pas asnjë rrugë lidhëse me autostradën

Biznesi i Kukësit i kërkon ARRSH-s ndërtimin e nyjeve integruese me autostradën. Shoqata Biznesi për Biznesin, ka demonstruar në terren me një autobus dhe mjete te tjera pamundësinë e lidhjes…