Kuksianët rrezikojnë jetën çdo ditë, banorja: Më thonë kosovarët ‘a je tranu oj lokë’

Një pamje e tillë, ku qytetarët kalojnë trafikëndarësen për të kaluar në anën tjetër rrugës së Kombit janë të përditshme I ri apo i moshuar nuk ka rëndësi. Rrezikun e ndërmarrin përsipër të gjithë. Shtëpitë, pronat, tokat bujqësore madje edhe varrezat janë të ndara nga Rruga e Kombit dhe pa akses dytësor. Kjo për një…

Read More