• Tue. May 21st, 2024

premtimi per uje

  • Home
  • VIDEO/ Në Kukës vazhdon të premtohet për 24 orë ujë

VIDEO/ Në Kukës vazhdon të premtohet për 24 orë ujë

Kukësi është nga qytetet e pakta, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Europë që rrethohet nga aq shumë burime ujore. Kukësi rrethohet nga tre lumenj si dhe nga liqeni…