• Sun. May 26th, 2024

siriane

  • Home
  • Pa patentë dhe me sirianë në makinë, kapet i riu në Morin

Pa patentë dhe me sirianë në makinë, kapet i riu në Morin

Në kuadër të kontrolleve në akset rrugore dhe në kufirin e gjelbër, evidentohet dhe arrestohet në flagrancë një shtetas, për ‘Dhënie ndihmë për kalim të paligjshëm të kufirit’ kundrejt fitimit…