Pazari i kuksianëve.

Me këtë emër identifikohej më herët tregu i fruta perimeve që ndodhet në jug të Prizrenit.

Që pas viteve ’90 në këtë zonë shisnin kuksianët, duke shitur fruta perime, vaj ulliri, apo dhe plastika.

Por pas fitores së lirisë, pazari i kuksianëve u kthye në pazarin e Prizrenit.

Ndiqni kronikën e RTSH Kukësit, për këtë pazar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *